Ta oferta pracy została opublikowana ponad 40 dni temu i może być nieaktualna.
0
kandydatów
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym/stanowisko: menadżer
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie miejsce pracy: Szczecin
Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym/stanowisko: menadżer
Miejsce pracy: Szczecin
Numer: StPr/21/2391
OBOWIĄZKI:
- zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska,- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji,- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny,- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i obowiązującymi procedurami,- sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji,- nadzór nad szkoleniami nowo zatrudnionych i młodszych stażem menadżerów,- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), brak
Uprawnienia: KIEROWANIE ZESPOŁEM
Uprawnienia: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Uprawnienia: OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
Uprawnienia: ODPORNOŚĆ NA STRES
Wymagania inne:
Umiejętność: ŁATWOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJIWYMAGANE JEST DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 6 MIESIĘCY
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Szczecin
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 3 000 PLN
KONTAKT:
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Pozostałe oferty pracy w firmie Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Data dodania: 05-08-2021
Wyświetleń: 171
Wyświetleń: 171