kandydatów
Kucharz
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie miejsce pracy: Gryfino
1. dobra organizacja pracy – mając do przygotowania kilka różnych potraw jednocześnie, kucharz powinien właściwie rozplanować wykonanie zadań, by wydawać posiłki na czas i w odpowiedniej kolejności 2. wielozadaniowość – kucharz odpowiedzialny jest nie tylko za przygotowanie potraw, ale zakupy produktów spożywczych, nadzór nad pracą pomocników i komponowanie nowych dań 3. skrupulatność – osoba skrupulatna i dokładna nie zapomni dodać do potraw najważniejszych składników i przypraw. Zadba również o odpowiednią dekorację posiłku 4. umiejętność pracy pod presją czasu – wiele zamówień do zrealizowania w tym samym czasie, głodni i niecierpliwi klienci czekający na posiłki - to częste zjawiska w restauracjach i barach
Wymagania konieczne:
Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie: podstawowe, brak
Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania inne:
[Umiejętność 2] : nadzór nad estetyką podawania dań, nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem, sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystyw [Umiejętność 1] : komponowanie karty dań, przygotowywanie posiłków, nadzór nad estetyką podawania dań, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia
Miejsce pracy:
Gryfino
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 18,4 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Pozostałe oferty pracy w firmie Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Wyświetleń: 176